Už vás štve partnerovo chrápání,

kvůli kterému jste tak unavená,

ale nevíte kde najít ucelené a spolehlivé informace a pomoc,

jak se chrápání zbavit

→   Trvá to už dlouho a vy jste z toho opravdu vyčerpaná a frustrovaná?

→   Jdete spát a bojíte se další noci?

→   Jste každou chvíli v noci vzhůru a „okřikujete“ ho, že zase chrápe. Musíte utéci spát nepohodlně jinam - na zem na matraci či na gauč v obýváku nebo tam posíláte jeho?

→   Chybí vám pak jeho objetí a pocit jistoty, protože spíte každý jinde?

→   Kvůli chrápání jsou mezi vámi neshody a cítíte, jak se navzájem odcizujete. A vy se bojíte, aby se ty "nůžky" neoddálily moc.

→   Možná se už i bojíte o jeho zdraví, když vidíte, jak špatně v noci dýchá. Hlavou se vám rojí samé černé myšlenky. 

→   Nevíte, kde hledat informace, které budou kvalitní, spolehlivé a ucelené

→   Nemáte čas to studovat, potřebujete rychlé praktické řešení

→   Nevíte, jak s partnerem o chrápání mluvit , aby pochopil, že to opravdu potřebuje řešit. 

Rozumím vám. I já jsem to tak měla. Byla jsem na podobném místě, jako vy.

Navíc jsem za 20 let v ordinaci vyslechla již mnoho příběhů a pomohla na cestě ke zbavení se chrápání už spoustě lidem. 

O chrápání je všude TOLIK informací a je tak těžké se v tom zorientovat a mít jistotu, na které z nich se můžete spolehnout. 

Přišel čas s chrápáním skoncovat a opět se dokonale vyspat! 

Stojíte na začátku cesty ke klidným nocím po boku vašeho partnera. 

Já vám na tu cestu dám perfektní návod. 

👇👇👇

Jmenuji se Kristina Pitrová, jsem lékařka, maminka 3 úžasných dětí a podnikavá žena. 

Za 20 let jsem v ordinaci vyslechla opravdu hodně příběhů a pomohla na cestě zbavení se chrápání už mnoha lidem. Vidím, jak se vaše příběhy, otázky a nejistoty opakují. Dokážu se do vás vcítit. 

Vidím, že lidé informace hledají. A že v ordinaci na podrobné vysvětlení není čas. Proto jsem se rozhodla, že chci svoje zkušenosti a znalosti předat co nejvíce lidem, kterým mohou pomoci.
Vám. 

Už se nemusíte trápit a hodiny pátrat na internetu!
↓   ↓   ↓

Všechny informace, které potřebujete, jsem spolu s příběhy a praktickými návody sepsala do komplexního průvodce "Zase chrápeš!" 

Navíc vám tento e-book poslouží hned dvakrát! Je totiž psaný i pro vašeho partnera, jeho jazykem. Tak, aby pochopil, jak může být chrápání pro něho nebezpečné a proč je dobré, ho řešit. Takže stačí e-book vzít a dát ho partnerovi také přečíst. 

Ještě nikdy jsem se nesetkala s tak komplexním průvodcem, který by se věnoval tématu chrápání. A že je to důležité téma, které dokáže ovlivnit životy! Vím to ze své osobní zkušenosti i ze zkušeností pacientů, kteří se mnou tento problém řešili v lékárně. E-book je velmi dobře zpracovaný, obsahuje spoustu odborných informací a užitečných nápadů, jak si od chrápání pomoci. Je užitečným pomocníkem do života. Slova paní doktorky, která opravdu ví, o čem mluví, vás povzbudí a motivují. Na chrápání už nebudete sami. 😀
Marie Borovičková

Co vám přinese e-book "Zase chrápeš!"

Čeká na vás komplexní průvodce, po jehož přečtení budete vědět

  • co to chrápání je a jak vzniká
  • u koho vzniká
  • co způsobuje
  • jak ohrožuje
  • jak zjistit, jestli je chrápání už závažné
  • kde je potřeba se nechat vyšetřit a jak vyšetření probíhá

A hlavně jak se chrápání zbavit:

  • jaké jednoduché kroky můžete udělat vy sami
  • jaké pomůcky si můžete pořídit
  • jaké zákroky lze podstoupit – kde a jak probíhají
  • kdy, proč a jaké přístroje na spaní se některým pacientům dávají

Jaké má pro vás e-book výhody?
↓   ↓   ↓

  • Budete tomu rozumět
    Dostanete dostatečně odborné, přesto čtivé informace, kterým budete rozumět.
  • Ušetříte hodiny vašeho drahocenného času
    Dostanete komplexní ucelený návod, který je praktický, jasný, efektivní a odborný. Už nemusíte pracně pátrat. Na internetu byste našly jen bulvární články nebo příliš odborné texty, kterým nerozumíte. A to nepotřebujete.
  • Praktické okamžitě použitelné rady
    V e-booku najdete několik metod, které můžete s partnerem zavést hned.
  • Dostanete jasný návod
    Budete vědět, jak konkrétně postupovat. Nebudete zmateně tápat a náhodně něco zkoušet.
  • Ušetříte peníze
    Pořídíte si jen takové pomůcky, které opravdu pomohou. Nevyhodíte zbytečně peníze za různé produkty z reklam, které nefungují.
  • Garance vrácení
    Máte 30 dní garance vrácení peněz, pokud zjistíte, že jste v e-booku nenašla to, co slibuji.
  • BONUS 50 % zpět
    Máte možnost získat 50 % ceny e-booku zpět - viz bonus níže.

Představte si, že opět večer usínáte a ráno se probouzíte vedle svého partnera. Cítíte jeho objetí a oporu. Celý den jste odpočinutá, dobře vyspaná, svěží a plná energie. Nebojíte se kvůli spánku o jeho zdraví, víte, že je vše v pořádku. 

Cítíte, že jste pro něho důležitá, protože se vám daří společně se jeho chrápání zbavit. Navzájem vás to sblížilo a vy se cítíte opět milovaná

Kolik stojí e-book "Zase chrápeš!"

12 kapitol přehledně podaných informací, rad, praktických návodů a sebraných příběhů.
Celé sepsané tak, abyste přečetly jedním dechem, všemu rozuměly a mohly rovnou jednat.

A hlavně můžete e-book dát přečíst vašemu partnerovi. Je psaný i pro něho, jeho jazykem. To vám pomůže s ním začít celou situaci společně řešit

Cena e-booku "Zase chrápeš!" je 690 Kč. 

Je to zlomek toho, co ušetříte za čas strávený pracným hledáním a skládáním informací o chrápání. Ušetříte za nefunkční pomůcky proti chrápání. Získáte praktického a přehledného parťáka na vaší cestě ke zbavení se chrápání. 

Navíc můžete získat 50 % ceny e-booku ZPĚT! (viz bonus níže)

Avšak cena klidné noci vedle vašeho partnera, která vám dopřeje dokonalý odpočinek, je nevyčíslitelná


Možná vás teď napadají tyto otázky:

→   Nenajdu tyto informace i jinde a zdarma? 

Ano, najdete. Ale jen v tomto e-booku je najdete všechny na jednom místě, psané dostatečně odborně a zároveň čtivě, takže jim lehko pozorumíte. Navíc se na ně můžete spolehnout, protože jsou psané odborníkem a podložené letitou praxí a zkušenostmi z ORL ordinace. 

→   Je tento e-book pro mě vhodný, když nechrápe můj partner, ale já? 

Ano, je pro vás vhodný. Vše, co se v e-booku dozvíte, použijete i pro sebe. A moc si cením vašeho přístupu, že chcete se svým chrápáním něco dělat. Víte, jak sama se cítíte, když jste unavená a nechcete toto způsobovat svým chrápáním někomu, koho máte ráda a spíte spolu denně v jedné posteli.  

→   Je jisté, že se pomocí rad v e-booku chrápání zbavíme?

V e-booku najdete vše, co potřebujete vědět, abyste se chrápání zbavili.
Opravdu se zbavit chrápání ale vyžaduje akci a změnu. A někdy i dost úsilí a odříkání....a to hlavně na straně partnera. To, že se chrápání zbavíte vám tedy zaručit nemohu. Jsem si ale jistá, že pokud se navzájem podpoříte a budete postupovat společně, tak to dokážete! 

→   Co když se mi to nebude líbit? Co když zjistím, že jsem hledala něco jiného? 

Hodně mi záleží na tom, abyste byla spokojená. Máte tedy od zaplacení 30 dní garanci na vrácení peněz v plné výši, pokud zjistíte, že jste v e-booku nenašla to, co jsem slíbila nebo že jste prostě šlápla vedle a e-book není pro vás. Bez otázek vám vrátím peníze zpět


50% ZPĚT!

Časově omezená nabídka! 

Protože jsem si jistá, že pro vás budou informace v e-booku důležité a užitečné a protože chci vaší cestu ke zbavení se chrápání maximálně podpořit, připravila jsem si pro vás BONUS. Věřím, že s tímto bonusem se pustíte do akce hnedneodložíte svoje klidné spaní na "až někdy". 

Přečtěte si e-book hned. Neodkládejte to! Zabere vám to necelou půl hodinku. 

Pokud mi do týdne od zakoupení e-booku pošlete na email kristina@kristinapitrova.cz referenci na tento e-book (kterou budu moci s vaším souhlasem použít zde na webu), pošlu vám polovinu ceny e-booku zpět! 

Vás to motivuje k přečtení e-booku a zároveň ušetříte další peníze. Pro mě je vaše zpětná vazba moc důležitá, zároveň budu mít další ohlasy na e-book. Takže přínos pro nás obě 🙂

Co o e-booku říkají první čtenáři?

Ještě nikdy jsem se nesetkala s tak komplexním průvodcem, který by se věnoval tématu chrápání. A že je to důležité téma, které dokáže ovlivnit životy! Vím to ze své osobní zkušenosti i ze zkušeností pacientů, kteří se mnou tento problém řešili v lékárně. E-book je velmi dobře zpracovaný, obsahuje spoustu odborných informací a užitečných nápadů, jak si od chrápání pomoci. Je užitečným pomocníkem do života. Slova paní doktorky, která opravdu ví, o čem mluví, vás povzbudí a motivují. Na chrápání už nebudete sami. 😀
Marie Borovičková
E-book Zase chrápeš je perfektní průvodce všem, pro které je toto téma aktuální. Na jednom místě naleznete ucelené informace, od toho jak chrápání vzniká, přes vysvětlení jak nás může ohrožovat, až po konkrétní možnosti řešení. Poradí co můžete udělat sami, i jaké jsou možnosti léčby a operací u závažnějších stavů. Knihu bych doporučila všem, které toto téma trápí. Krásně nás nakopla k tomu, problém opravdu řešit. Děkujeme.
Zuzka Říhová Ondrisková
Ebook o téme chrápania ma zaujal a prekvapil. Nečakala som aké nebezpečné chrápanie môže byť. Páčila sa mi odbornosť, doplnená obrázkami, pre lepšie pochopenie témy. Chrápanie sa ma netýka, no vďaka informáciam, a radám ako si pomôcť v miernom chrápaní budem vedieť poradiť ľuďom, u ktorých sa chrápanie objavuje. Je vidieť, že Kristi má odborné znalosti a tiež skúsenosti, ktoré vám môžu v tejto téme pomôcť.
Patricia Burinova
Děkuji za perfektní e-book. Celý problém byl popsán podrobně, čtivě a pochopitelně. Plno věcí se mi potvrdilo, že dělám správně. A zjistila jsem, jak nebezpečné chrápání může být. Ovšem nejlepší bylo zjištění, že existují sluchátka proti chrápání s hudbou.
Kateřina Kučerová

Objednejte si e-book "Zase chrápeš!" TEĎ

Pokud s vámi celé toto téma rezonuje, objednejte si e-book právě TEĎ a získejte svého komplexního průvodce chrápáním. Udělejte to hned. 
Znám to sama na sobě. Jakmile něco odložím, tak se k tomu pak většinou horko těžko dostávám. Neudělejte stejnou chybu. 

Začněte ještě dnes svou cestu ke klidným nocím a dokonalému odpočinku. Protože včera bylo pozdě. 

E-book "Zase chrápeš!" stojí 690 Kč. 

👇👇👇